U bent van harte welkom

In de gezelligste Goudse bruine kroeg

Gezellige mensen, ieder weekend live muziek van hollandse bodem en een zeer uitgebreide keuze dranken waaronder het echte Goudse bier.

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: 16:00 – 00:00
  • Vrijdag: 16:00 – 01:00
  • Zaterdag: 16:00 – 01:00
  • Zondag: 16:00 – 00:00

Zin in een Feestje?

Uw Gastvrouw

Lizette Oudijk

Op zijn Gouds uitgaan is een avondje doorbrengen in een oergezellige bruine kroeg in Gouda. Kom naar Cafeetje Heeeurlijk in het centrum van Gouda! In dit bruine café komt de Nederlandstalige muziek je bij binnenkomst tegemoet. Het bier staat al koud en Andre Hazes staat aan! Ons café is als een Hollands huiskamertje, waar iedereen naar binnen durft te lopen. Of je nou jong of oud bent, dat maakt echt niet uit. In het weekend is er altijd livemuziek, dat is zó gezellig. Uw gastvrouw is zelf ook altijd in het café te vinden. Het is hier heeeurlijk om met mensen te kletsen, en te genieten van gezelligheid. Als gastvrouw doe ik er alles aan om u een leuke tijd te bieden.”

 

Regelmatig

Live Muziek

Voor de leukste en gezelligste muziek moet je in Cafeetje Heeeurlijk zijn!

Regelmatig live muziek! Met de leukste Dj’s en artiesten in cafeetje Heeeurlijk. Onze artiesten zingen veelal Nederlandstalig. Van bekende meezingers tot aan eigen repertoire, alles komt aan bod. U kunt meezingen of brullen op nummers van onder andere André Hazes en Marco Borsato. Op speciale thema avonden zullen onze artiesten ook regelmatig de nummers afstemmen op het thema van die avond. Nieuwsgierig naar een geweldige avond uit? Zie onze nieuws- en facebook pagina met aankondigingen.

Elke laatste vrijdag van de maand

Roze Vrijdag

Wist u dat iedere laatste vrijdag van de maand hier gefeest wordt op onze “Roze Vrijdag”?  Zin om als Drag Queen te komen? Geen enkel probleem u bent zeer zeker niet de enige!

 

Speciale avonden

Waar is dat feestje?

Hier is dat feestje!

Van iedere bijzondere dag wordt dag wordt hier een feest van gemaakt! En is er geen bijzondere dag, dan maken we er toch een feest van! Kijk op onze nieuws en facebook pagina voor de actuele feestjes!

 

Thema feestjes

Speciale dag?

Dan is er feest met een thema!

Kom gezellig feesten op onze speciale thema avonden zoals: “Tiroler – feest”, “Haring party” en “Valentijn”. Of bij speciale wedstrijden “Voetballen kijken”. Maar ook Karaoke avonden, “Black Friday”, Carnaval, Sinterklaas, en Kerst worden bij ons uitgebreid gevierd. Of wat dacht u van een avondje Jazz of blues? Alles kan en gebeurd in Cafeetje Heeeurlijk het gezelligste café van Gouda.

Trouwlocatie

Trouw plannen?

Wij zijn een officiële Trouwlocatie

Cafeetje Heeeurlijk is één van de officiële trouwlocaties in Gouda. Wilt u elkaar het “Ja” woord geven in een ongedwongen sfeer dan bent u hier op het juiste adres. Speciale wensen? Uw gastvrouw Lizette Oudijk is geweldig in het organiseren van uw (trouw) feest inclusief hapjes, drankjes en goede muziek. Ook kunt u hier ongedwongen uw vrijgezellen feest vieren en zullen wij er alles aan doen om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Contact

Contact?

Kom gezellig langs in hartje Gouda, vlak onder de toren van de Sint Jan.

Ons adres is: Wijdstraat 2, 2801 KC, Gouda

 

Contact

Nieuws

Cafeetje Heeeurlijk

Cafeetje Heeeurlijk

2,299

Een pagina voor de gezelligste Hollandse kroeg van Gouda.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weken geleden
Cafeetje Heeeurlijk

Waar kun je nou het beste naartoe voor dat echte Hollandse sfeertje? Kom op onderstaande dagen het Nederlands elftal aanmoedigen en/of kom lekker een Hollandse nieuwe proeven! ... Zie meerZie minder

Waar kun je nou het beste naartoe voor dat echte Hollandse sfeertje? Kom op onderstaande dagen het Nederlands elftal aanmoedigen en/of kom lekker een Hollandse nieuwe proeven!
1 maand geleden
Cafeetje Heeeurlijk

Wij hebben er zin in en gaan er een topavond van maken ... Zie meerZie minder

Geef opmerking op Facebook

Veel plezier 🎙️🎵👊

Geef opmerking op Facebook

Geweldig leuk! 🎵🎙️👊

Lijkt me gezellig maar helaas kan ik niet komen.

Rita Slob en Tanja Duin Hier gaan we heen !

Dennis Knevel

Goran Petkovic

View more comments

2 maanden geleden
Cafeetje Heeeurlijk

Zijn jullie ook benieuwd en willen jullie met z'n allen kijken? Wij zenden donderdag en zaterdag het Eurovisie Songfestival op de nieuwe schermen uit. ... Zie meerZie minder

Zijn jullie ook benieuwd en willen jullie met zn allen kijken? Wij zenden donderdag en zaterdag   het Eurovisie Songfestival op de nieuwe schermen uit.
2 maanden geleden
Cafeetje Heeeurlijk

De boel is versierd en kunnen we er een heeeurlijk feest van maken. ... Zie meerZie minder

Geef opmerking op Facebook

Mooie avond

Veel plezier 🍷🍻👑🇳🇱

Ziet er top uit

Zie er weer gezellig uit

Super gezellig

View more comments

Laad meer